top of page
  • ΗellasNet

Την Τρίτη 8 Φεβρουαρίου το νέο τηλεφωνικό κέντρο στο Νοσοκομείο Κω


Την επόμενη Τρίτη 8 Φεβρουαρίου θα τοποθετηθεί το νέο τηλεφωνικό κέντρο στο Νοσοκομείο της Κω μετά την επιλογή, κατόπιν διαγωνισμού, “της πλέον οικονομικής και ποιοτικής προσφοράς, ύψους 12.500 ευρώ”, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Ηλίας Χρυσόπουλος στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.


Ο κ. Χρυσόπουλος απέδωσε τη βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο σε κεραυνό, γεγονός που απέκλειε τη δυνατότητα επικοινωνίας, ένα μήνα τώρα, με τις κλινικές και τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Κάλεσε τους πολίτες να επικοινωνούν με την ιστοσελίδα του ιδρύματος για το κλείσιμο ραντεβού, μέχρι την αποκατάσταση του κέντρου.

Αναφορικά με την έλλειψη παθολόγων, υποστήριξε ότι καλύπτονται προσωρινά οι ανάγκες με τη συμβολή ιατρών από το Νοσοκομείο Ρόδου, ενώ σύμφωνα με διαβεβαίωση του Υπουργείου Υγείας, αναμένεται η πρόσληψη ενός παθολόγου.


Σύμφωνα πάντα με διαβεβαίωση της υφυπουργού Υγείας κ Γκάγκα προς τη διοίκηση, το αμέσως επόμενο διάστημα θα προσληφθεί και νεφρολόγος.


Τέλος σε ότι αφορά στην μετάθεση του Ουρολόγου από το Νοσοκομείο Γρεβενών σε αυτό της Κω, ο εκπρόσωπος τύπου του Ιδρύματος υποστήριξε ότι “οι σκόπελοι ξεπεράστηκαν και η διοικήτρια του Νοσοκομείου Γρεβενών τελικά υπέγραψε… η μετάθεση του ουρολόγου είναι πλέον θέμα ημερών”.


Πηγή: ertnews.gr

2 views0 comments
bottom of page