top of page
  • ΗellasNet

Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω.

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



- Σύλληψη ημεδαπού  για ναρκωτικά στη Ρόδο -Την 09-07-2020 το βράδυ συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 16χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,2 γραμμ.. Σύλληψη ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Ρόδο-Την 09-07-2020 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, γιατί έπειτα από έλεγχο που έγινε σε ΙΧ.Φ. βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μαχαίρι με λάμα μήκους 15 εκατοστά και 3 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.



Εξιχνίαση απάτης στη Ρόδο- Την 09-07-2020 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονης ημεδαπής διαχειρίστριας διαδικτυακού καταστήματος πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών για εξαπάτηση 24χρονης που κατέβαλε το αντίτιμο αγοράς φορητού υπολογιστή αφής και ουδέποτε παρέλαβε το προϊόν.



Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω-Την 09-07-2020 το πρωί συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 20χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.



Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στην Κω-Την 09-07-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κω, 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος κάνοντας χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ολλανδία. Το πλαστό έγγραφο κατασχέθηκε.



Σύλληψη ημεδαπού για ηχορύπανση από κατάστημα στην Κω-Την 10-07-2020 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 46χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.


πηγη: www.verena.gr




1 view0 comments
bottom of page