top of page
  • ΗellasNet

Κως: Στην ανακρίτρια η υπόθεση δολοφονίας 43χρονης


Στην ανακρίτρια Ρόδου, με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, επιστρέφει η δικογραφία της στυγερής δολοφονίας 43χρονης Ρουμάνας, η οποία βρέθηκε νεκρή πριν από οχτώ χρόνια στην Κω, φέροντας χτυπήματα από μαχαίρι στην καρωτίδα, στα γεννητικά όργανα και στον μαστό!


Ύποπτος και εν συνεχεία κατηγορούμενος για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα, φέρεται ο 59χρονος (σήμερα) Αλβανικής καταγωγής φίλος της άτυχης αλλοδαπής, ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη και μάλιστα έχει καταδικαστεί.


Πιο αναλυτικά, ο αλλοδαπός που αρχικά είχε δηλώσει ότι όλα έγιναν επειδή θόλωσε, όταν η άτυχη Ρουμάνα του είπε ότι θα τον εγκαταλείψει και στη συνέχεια ενώπιον του δικαστηρίου είπε ότι είναι αθώος, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.


Για αυτές του τις πράξεις κρίθηκε ένοχος ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου πριν από έξι χρόνια (πρωτόδικο δικαστήριο) και καταδικάστηκε σε συνολική ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκιση 3 ετών και 5 μηνών καθώς ενώ του επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ (ισόβια για την ανθρωποκτονία, 3 χρόνια φυλάκιση για την οπλοχρησία και 10 μήνες και 1.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για την οπλοφορία) χωρίς η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.


Πηγή: https://www.rodiaki.gr/

4 views0 comments
bottom of page