top of page
  • ΗellasNet

Έφυγαν οι τουρίστες από το Καστελλόριζο υπό το φόβο του τεταμένου κλίματος

Έχτες το πρωί αναχώρησαν από το Καστελλόριζο οι περίπου 200 επισκέπτες που βρίσκονταν στο νησί για διακοπές, υπό το φόβο του τεταμένου κλίματος που έχει διαμορφωθεί, όπως δήλωσε στον sky ο επιχειρηματίας του νησιού Αντώνης Πατινιώτης.


Τόσο ο ίδιος, όσο και ο αντιδήμαρχος Μεγίστης Στράτος Αμύγδαλος περιέγραψαν μιλώντας στο σταθμό μας, ότι οι κάτοικοι δεν ανησυχούν και αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την κατάσταση, όμως στον αντίποδα οι Έλληνες επισκέπτες ανήσυχοι αναχωρούν από το νησί, ενώ ακυρώνονται η μία μετά την άλλη οι κρατήσεις προς Καστελλόριζο για το επίμαχο χρονικό διάστημα.


Ο κ. Αμύγδαλος έκανε λόγο για μία δύσκολη μέρα χθες, με πολεμικά πλοία που έπλεαν προς την περιοχή, αερομαχίες και υπερπτήσεις, ενώ σε μία περίπτωση πολεμικό αεροσκάφος έσπασε το φράγμα του ήχου. “Εχουμε έναν απρόβλεπτο γείτονα”, δήλωσε σχετικά ο Αντιδήμαρχος.


Από την πλευρά του ο κ. Πατινιώτης που διατηρεί ενοικιαζόμενα δωμάτια και σκάφος, ζήτησε να πέσουν οι τόνοι από τα μέσα ενημέρωσης για να μην πανικοβάλλεται ο κόσμος και να στηριχθεί το νησί.


πηγη: www.skyrodos.gr




3 views0 comments
bottom of page