• ΗellasNet

Μέτρα στο νησί της Κάσου .

Μέτρα στο νησί της Κάσου για το θέμα του κορωνοϊούΑπό τον δήμο Ηρωικής Νήσου Κάσου, εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ενημερώνουμε τους κάτοικους του νησιού ότι ως δημοτική αρχή λαμβάνουμε συνεχώς όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή εμφάνισης και διασποράς του κορωνοϊού στην τοπική κοινωνία, και κατ’ εφαρμογήν αυτών των μέτρων, ολοκληρώθηκε o πρώτος κύκλος απολυμάνσεων σε όλα τα δημόσια και δημοτικά κτήρια, όπως στα σχολεία όλων των βαθμίδων του νησιού, στο ΠΠΙ Κάσου, στο Δημοτικό κατάστημα στον Αστυνομικό και Λιμενικό σταθμό, στο ΚΕΠ, στο Αεροδρόμιο, στο σταθμό αναμονής επιβατών στο λιμάνι της Κάσου, στον ΔΕΔΔΗΕ, ΕΛΤΑ,Τράπεζα καθώς επίσης και σε όλα τα οχήματα δημόσιας χρήσης (2 λεωφορεία, οχήματα Δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου, απορριμματοφόρο, περιπολικό, ασθενοφόρο, όχημα Λιμενικού Σώματος κ.λπ.). 

Στο αμέσως επόμενο διάστημα έπονται Απολυμάνσεις στους δρόμους και στις πλατείες των οικισμών του νησιού. Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Κάσου έχει προβεί σ’ όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και για την επίτευξη αυτού, θα ακολουθήσουν κι άλλοι κύκλοι απολυμάνσεων. Έχουμε έμπρακτα επιδείξει την κοινωνική αλληλεγγύη και την υπευθυνότητα που οι περιστάσεις απαιτούν για την προστασία των πολιτών και εφιστούμε την προσοχή όλων για την τήρηση των προβλεπόμενων από την πολιτεία μέτρων.

Στόχος μας είναι η διασφάλιση της δημόσιας υγείας και η θωράκιση των ευπαθών ομάδων του νησιού, γι’ αυτό το λόγο βασιζόμαστε ο ένας στον άλλον, η υπευθυνότητα και η συνεργασία όλων μας κρίνεται απαραίτητη».8 views0 comments

mail: info@iridatv.gr

tel:  Athens  216 400 3400  Rhodes 22410 68700

  • Facebook
  • Twitter
  • Spotify
  • Apple Music

© 2023 by The Halftimers. Proudly created with Wix.com

IRIDA tv  Newsletter

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now