Παρασκευή, 20 Σεπτέμβριος, 2019
   
Text Size

iridatv.gr

Αυτοψία στην περιμετρική

Αυτοψία στην περιμετρική οδό πραγματοποίησε το πρωί ο αντιδήμαρχος επί των Τεχνικών Έργων κ. Μανόλης Σαββής και μηχανικοί της υπηρεσίας προκειμένου

Περισσότερα: Αυτοψία στην περιμετρική

 

: Συνάντηση εργασίας και αυτοψία στο λιμάνι για τη βίζα εισόδου σε Τούρκους υπηκόους

Ευρεία συνάντηση εργασίας, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιάννη Μαχαιρίδη, του δημάρχου Ρόδου Στάθη Κουσουρνά, του αστυνομικού διευθυντή Αδάμ Δαλάκα και εκπροσώπους του Λιμεναρχείου, του Τελωνείου και της Αρχαιολογίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο λιμάνι

Περισσότερα: : Συνάντηση εργασίας και αυτοψία στο λιμάνι για τη βίζα εισόδου σε Τούρκους υπηκόους

 

Συνάντηση για την 47η Πανελλήνιας έκθεσης Χειροτεχνίας Κρεμαστής

 

Πραγματοποιήθηκε  στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα συνάντηση εργασίας, παρουσία του Χωρικού Αντιδημάρχου Πεταλούδων κ. Χριστοδούλου Μιχάλη, του Προέδρου της τοπικής ενότητας Κρεμαστής κ. Κεφαλάκη Νίκου  και υπηρεσιακών, παραγόντων με θέμα

Περισσότερα: Συνάντηση για την 47η Πανελλήνιας έκθεσης Χειροτεχνίας Κρεμαστής

   

Στην εταιρεία που διηύθυνε η Κριστιν Λανγκάρντ (ΔΝΤ) η αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ!!

Έσκασε η πρώτη βόμβα για το ξεπούλημα των ασημικών του κράτους. Μιλάμε για το φιλέτο του δημοσίου, τα Ελληνικά Πετρέλαια.  Η εταιρεία που αναλαμβάνει σύμβουλος αποκρατικοποίησης είναι η BAKER & McKENZIE.

Μα η BAKER & McKENZIE είναι η εταιρεία με την οποία σχετίζεται άμεσα το κεφάλι του ΔΝΤ, η κυρία Christine Langarde!

Δυστυχώς για άλλη μία φορά επιβεβαιωνόμαστε. Η όλη μεθόδευση της καταστροφής της Ελλάδας ήταν μία μεθόδευση του ΔΝΤ, στην οποίαν έπαιξαν νευραλγικό ρόλο στελέχη του όπως ο κύριος Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Το καταστροφικό μνημόνιο στην ουσία ωφέλησε το ΔΝΤ ενώ τώρα η καταστροφή λαμβάνει διαστάσεις εθνικής τραγωδίας με την μεθοδευμένη εκποίηση των ασημικών.

Η αποκάλυψη από τον Smith.

Για την πρόσληψη συμβούλων για ένδεκα σχέδια αποκρατικοποιήσεων ενέκρινε η Διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων.

Και ειδικότερα για την εταιρεία ΕΛΠΕ: Την προς το σκοπό της πώλησης έως και του συνόλου των μετοχών της ΕΛΠΕ με την ανάθεση του «έργου» στη δικηγορική εταιρία «Baker & McKenzie»

Σημείωση: Μας έχουν για πολύ βλάκες δεν κρατάνε ούτε τα

Περισσότερα: Στην εταιρεία που διηύθυνε η Κριστιν Λανγκάρντ (ΔΝΤ) η αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ!!

 

Ένταξη Έργων

Με αποφάσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013 έξι έργα συνολικού προϋπολογισμού 5,4 εκ. €, για τη διαχείριση των απορριμμάτων σε ισάριθμα νησιά της Δωδεκανήσου.

Πρόκειται για τα έργα:

Περισσότερα: Ένταξη Έργων

   

Σελίδα 10 από 536

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: