Τετάρτη, 21 Αύγουστος, 2019
   
Text Size

iridatv.gr

Kανόνες ασφαλείας και αισθητικής Μεσαιωνικής Πόλης και

Οι κανόνες ασφαλείας και αισθητικής στη χρήση δωμάτων σε επιχειρήσεις της Μεσαιωνικής Πόλης και της Λίνδου ήταν το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε

Περισσότερα: Kανόνες ασφαλείας και αισθητικής Μεσαιωνικής Πόλης και

 

Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη: Δήλωση σχετικά με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη σχετικά με νέα δημοσιεύματα που αφορούν

στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ξαφνικά, εκεί που υπήρχε σιωπή γεμίσαμε με νέους "ηγέτες", "ενδιαφερόμενους", "προστάτες" και "σωτήρες"!


Είναι, βέβαια, αλήθεια ότι το ζήτημα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά μας "πουλάει".

Περισσότερα: Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη: Δήλωση σχετικά με την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.

 

Συμπλήρωση αιτήσεων επαναπρόσληψης

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΊΩΝ ΡΟΔΟΥ

«Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ»

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Η Διοίκηση του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ρόδου καλεί τους συναδέλφους σε συγκέντρωση, την Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2012, ώρα 6μμ, στο ΕΚΡ, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

Περισσότερα: Συμπλήρωση αιτήσεων επαναπρόσληψης

   

ΣΥΝΑΤΗΣΗ Γ.ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ -ΣΤ.ΔΗΜΑ

 

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Σταύρο Δήμα πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γιώργος Νικητιάδης, στο Υπουργείο Εξωτερικών, με αντικείμενο θέματα θεωρήσεων βίζας και την προώθηση του τουρισμού. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναζητήθηκαν και εξετάστηκαν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για την ταχύτερη και ευκολότερη έκδοση βίζας προκειμένου να διευκολύνονται οι δυνητικοί επισκέπτες από χώρες εκτός συνθήκης Σένγκεν να επισκέπτονται την Ελλάδα.

 

Στη συζήτηση κυριάρχησαν οι αγορές της Ρωσίας, της Τουρκίας, του Ισραήλ και της Ινδίας που αποτελούν στρατηγικό στόχο για την Ελλάδα για την προσέλκυση τουριστών από χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο Υπουργός Εξωτερικών και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού συμφώνησαν ότι απαιτείται τόσο η εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο υπουργείων ώστε να επιτευχθούν οι κοινοί στόχοι για τη χώρα όσο και η ενίσχυση των προξενείων μας και των γραφείων visa centers  που συνεργαζόμαστε στις μεγάλες πόλεις των χωρών για τις οποίες υπάρχει ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον.

 

Ο κ.Δήμας και ο κ.Νικητιάδης  συνέστησαν κοινή επιτροπή για είναι αποτελεσματικότερη η συνεργασία των δύο υπουργείων και συμφώνησαν να συναντηθούν στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας προκειμένου να εξεταστεί  η πορεία εξέλιξης των όσων συνομολογήθηκαν.

 

Περιφερειακό Συμβουλίο Νοτίου Αιγαίου

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου που θα πραγματοποιηθεί στην Ρόδο στις 3  Απριλίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα  10:00π.μ. στην πόλη της Ρόδου και σε αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου η οποία στεγάζεται στο Περιφερειακό Μέγαρο (πρώην Νομαρχία Δωδεκανήσου), με 9 θέματα.

   

Σελίδα 536 από 536

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: