Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος, 2019
   
Text Size

Μελέτη, Κατασκευή και εξοπλισμός Γεν. Νοσοκομείου Καρπάθου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Share

Μετά την απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου στις 27/03/2012 με αρ. πρωτ. Υ4β/Γ.Π. 18409/Φ22,Φ14-139 για εκτέλεση του έργου «Μελέτη, Κατασκευή και εξοπλισμός Γεν. Νοσοκομείου Καρπάθου», δυναμικότητας 22 κλινών και ανάθεση υλοποίησης στη ΔΕΠΑΝΟΜ ΑΕ, ως Διοικούσα Επιτροπή του ΚΥ Καρπάθου τον ευχαριστούμε θερμά.

 

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια όλους αυτούς που επί σειρά ετών ασχολήθηκαν, διεκδίκησαν, προγραμμάτισαν, απαίτησαν για να δρομολογηθεί και να φτάσει στην υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του σπουδαίου αυτού έργου που είναι επιθυμία όλων των Καρπαθίων. Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καρπάθου – Κάσου κ.κ. Αμβρόσιο για την  παραχώρηση Δωρεάς  οικοπέδου για την ανέγερση του νέου Νοσοκομείου, τον πρώην Υπουργό, Βουλευτή Δωδεκανήσου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής  καθηγητή κ. Κρεμαστινό, τον άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή ασχολήθηκε να φέρει σε πέρας το έργο της  υλοποίησης του μεγάλου αυτού έργου για το νησί μας, τους Δημάρχους Καρπάθου κ. Χανιώτη και κ. Ιωαννίδη, όπως και τον Υποδιοικητή της 2ης ΥΠΕ κ. Πλάτση για την συμβολή τους στην υλοποίηση του έργου.

Σίγουρα όμως η απαίτηση όλων μας μέχρι να υλοποιηθεί και να λειτουργήσει το νέο Νοσοκομείο είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια αναβάθμισης του ΚΥ για την καλύτερα αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών του Καρπαθιακού Λαού.

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: