Πέμπτη, 22 Αύγουστος, 2019
   
Text Size

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Share

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών έγινε χθες Τετάρτη για την αύξηση του Φ.Π.Α στα νησιά του Αιγίου δίνοντας το μήνυμα στο κράτος της Αθήνας και την τρόικα από τους επιχειρηματίες της Ρόδου, και εκατοντάδων Ροδίτων που  βρέθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου και διαδήλωσαν με ειρηνικό τρόπο, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή τους σε οποιαδήποτε απόφαση για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών.


Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Γιάννης Κακλιός, ο οποίος ήταν ουσιαστικά ο διοργανωτής της πρωτοφανούς αυτής συγκέντρωσης, εξέφρασε την αγωνία του για την τύχη των μειωμένων συντελεστών και κάλεσε τους νησιώτες να είναι σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

 


Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Πάππου τόνισε πως πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν ότι οι μειωμένοι συντελεστές δεν είναι προνόμιο, αλλά προνόμιο αποτελούν τα χρήματα που διαθέτει ο νομός μας στο κεντρικό κράτος. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης υπογράμμισε πως θα είναι ικανοποιημένος όταν θα καταφέρουν οι ξενοδόχοι να ασχοληθούν με την προσέλκυση τουριστών, χωρίς να φοβούνται το επαπειλούμενο χαστούκι της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών.

 

 

Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, ο Αντιπεριφερειαρχης Φ.Χατζηδιάκος, ο πρωην δήμαρχος Χατζής Χατζηευθιμίου και πολύ άλλοι.
«Κόκκινη γραμμή» αποτελεί για τους πολίτες της Ρόδου το ενδεχόμενο κατάργησης των μειωμένων συντελεστών, όπως αναφέρεται στο ομόφωνο ψήφισμα που εκδόθηκε από τη δημοτική κοινότητα Ρόδου στη χθεσινή της συνεδρίαση.

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: