Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος, 2019
   
Text Size

Το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στο Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Share

Τις Εγκαταστάσεις του Περιφερειακού Φυτωρίου Ν. Αιγαίου Α.Ε. επισκέφτηκαν τα παιδιά του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ρόδου με σκοπό να ξεναγηθούν  στους χώρους του Θερμοκηπίου, να ενημερωθούν και να δουν από κοντά την παραγωγή νεαρών καλλωπιστικών θάμνων και δενδρυλλίων.

 

 

Κατόπιν τούτου  τα παιδιά  σε συνεργασία με το Φυτώριο καλλώπισαν το παρτέρι που βρίσκεται στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού  με φυτά από το Περιφερειακό Φυτώριο.

Το παρτέρι αφού καθαρίστηκε από τα παιδιά, με τις συμβουλές των Γεωπόνων του Φυτωρίου κ. Ν. Ρένεση  και του εργαστηρίου κ. Μ. Εγκερλιώτου  ,φυτεύτηκε με καλλωπιστικά φυτά πικροδάφνης , αγγελικής κ.α. Στο παρτέρι θα εγκατασταθεί αυτόματο πότισμα με ευθύνη του Φυτωρίου με την ευχή ότι θα συντηρείται από τον Δήμο Ρόδου.

Το Περιφερειακό φυτώριο θέλει και στηρίζει δράσεις που παράλληλα με την προστασία και τον καλλωπισμό του περιβάλλοντος τα παιδιά καταρτίζονται και  δημιουργούν.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δ/ντη του Σχολείου κ. Καλούδη  και  όλη την ομάδα του όπως επίσης και τις Υπηρεσίες του  Δήμου για την φιλοξενία τους.

Στις εργασίες παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού φυτωρίου κ. Μιχάλης Μπαριανάκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου και ο  εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος  Δια Βίου μάθησης κ. Άγγελος Ανανίας.

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: