Πέμπτη, 22 Αύγουστος, 2019
   
Text Size

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το 29ο Πανευρωπαϊκό Ομαδικό Κύπελο στο Σκάκι των Ανδρών και το 18ο των Γυναικών που θα γίνουν στη Ρόδο

Share

Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα θέματα που αφορούν την διοργάνωση του 29ου Πανευρωπαϊκού Ομαδικού

Κυπέλου στο Σκάκι των Ανδρών και του 18ου των Γυναικών που θα διεξαχθούν από 19 μέχρι 27 Οκτ στη Ρόδο.

Ο αντιδήμαρχο  κ. Διακοσταματίου προεδρος του Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Ροδίων, μετά από συνάντηση με το ΔΣ του Σκακιστικού ομίλου Ρόδου  «ΙΠΠΟΤΗΣ», δρομολόγησε προς επίλυση και τις τελευταίες εκκρεμότητες προκειμένου η διοργάνωση να έχει την λαμπρότητα που της αρμόζει.

Από την άλλη  οι διοργανωτές,, έχουν μπει σε μια σειρά από διαπραγματεύσεις με τον πρώην παγκόσμιο  Πρωταθλητή Βούλγαρο Topalov Veselin (2769) Νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή τη στιγμή, προκειμένου να. αποδεχτεί και να συμμετάσχει σε αγώνα επίδειξης (σιμουλτανέ)  στην έδρα του ομίλου επί της Πίνδου 1 στη Ρόδο, ανοικτό στο κοινό και με δωρεάν συμμετοχή.

Ο Αγώνας θα έχει σκοπό  εκτός της προβολής του αθλήματος  και την ανάδειξη του εντυπωσιακού χώρου, αυτού του Τεμένους του Ali Hilmi Pasha που ο Δήμος Ρόδου έχει παραχωρήσει στο σκάκι.  Ο χώρος είναι κομμάτι της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς , ένα στολίδι  πραγματικό,  όντας ένα από τους καλύτερους στα βαλκάνια και από τους πλέον ιστορικούς σε όλο τον κόσμο, συντελώντας ως σκακιστική έδρα στον πολιτισμό και στον αθλητισμό στο πλαίσιο της πολύ-πολιτισμικότητας,

Τέλος ο Σκακιστικός Όμιλος Ρόδου «ΙΠΠΟΤΗΣ» ανακοίνωσε την έναρξη των μαθημάτων του περιφερειακού τμήματος στην Ιαλυσό, Τρίτη Πέμπτη και Σάββατο 16:00-18:00 με τμήματα επιπέδου step-1, step-2 και step-2 plus και προπονητή τον κ. Γιάννη Ρύσο.

Από την άλλη στην έδρα του ομίλου από την Δευτέρα 30 Σεπ 2013 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα ενηλίκων και προχωρημένων ανηλίκων (αγωνιστικό τμήμα) από τις 19:30 – 21:30, με τα μαθήματα να συνεχίζονται τις ίδιες ώρες κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Προπονητής θα είναι ο κ .Δημήτρης Μαυρέας

Share

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: