Πέμπτη, 19 Σεπτέμβριος, 2019
   
Text Size

iridatv.gr

Να σταματήσει η παράνομη υλοτόμηση στη Ρόδο τώρα

 

Επικίνδυνες διαστάσεις αρχίζει να παίρνει και στο νησί της Ρόδου το παράνομο κόψιμο δέντρων μέσα από δάση. ¨Όπως προκύπτει από μαρτυρίες πολιτών αλλά και φωτογραφικό υλικό, «επαγγελματίες» του είδους καθημερινά αλλά κυρίως τα απογεύματα και τα Σαββατοκύριακα όταν οι υπηρεσίες είναι κλειστές, εξορμούν και κόβουν υγιή δέντρα τα οποία στη συνέχεια πουλούν προφασιζόμενοι ότι έχουν άδεια από τη δασική υπηρεσία.

 

Περισσότερα: Να σταματήσει η παράνομη υλοτόμηση στη Ρόδο τώρα

 

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ (300) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Σε λίγες ώρες συζητιέται και ψηφίζεται στο ελληνικό κοινοβούλιο η νέα δανειακή σύμβαση. Είναι ώρες κρίσιμες για τον τόπο και οι αποφάσεις που θα ληφθούν, ιστορικές. Η κοινωνία μας, μη έχοντας πλέον άλλες αντοχές και ανοχές, αναμένει με αγωνία τις εξελίξεις.

Περισσότερα: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

 

Το Αιγαίο κινητοποιείται για τους συντελεστές ΦΠΑ – Συνάντηση στο “Τιτάνια” – Επικοινωνία Περιφερειάρχη με τους φορείςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  Το Αιγαίο κινητοποιείται για τους συντελεστές ΦΠΑ – Συνάντηση στο “Τιτάνια” – Επικοινωνία Περιφερειάρχη με τους φορείς

Κοινό μέτωπο για την αποτροπή της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ που ισχύουν στα νησιά μας δημιουργούν βουλευτές, Αυτοδιοίκηση και φορείς του Αιγαίου, οι οποίοι πρόκειται να συναντηθούν στην Αθήνα (ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ) την Τετάρτη, 15/2, στις 3 το απόγευμα.

Περισσότερα: Το Αιγαίο κινητοποιείται για τους συντελεστές ΦΠΑ – Συνάντηση στο “Τιτάνια” – Επικοινωνία Περιφερειάρχη με τους φορείς

   

Στροφή στα βιολογικά προϊόντα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ:  Στροφή στα βιολογικά προϊόντα – Ενημερωτική συνάντηση

στα Απόλλωνα Ρόδου

Την Παρασκευή (10/2) πραγματοποιήθηκε στα Απόλλωνα της Ρόδου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο (ΓΕΩΤΕΕ-Παράρτημα Αιγαίου), ενημέρωση για το πρόγραμμα βιολογικής γεωργίας.

Περισσότερα: Στροφή στα βιολογικά προϊόντα

 

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών έγινε χθες Τετάρτη για την αύξηση του Φ.Π.Α στα νησιά του Αιγίου δίνοντας το μήνυμα στο κράτος της Αθήνας και την τρόικα από τους επιχειρηματίες της Ρόδου, και εκατοντάδων Ροδίτων που  βρέθηκαν στην πλατεία Δημαρχείου και διαδήλωσαν με ειρηνικό τρόπο, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή τους σε οποιαδήποτε απόφαση για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών.

Περισσότερα: Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων ετών

   

Σελίδα 1 από 536

 

FACEBOOK

TWITTER

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Για το Site μας μάθατε από: